Jul och Nyår 2015

Under jul-Nyår 2016, dår  kände jag mig att min motivation om att involvera mig i de förberedelser inför julfirandet. Jag hade inte heller någon lust att känna några krav på mig eller att vara del av stressen före jul även hade då inte riktig mått så bra, så jag bestämde mig för att ge mig själv den bästa present jag kunde tänka mig.: Att få vara mig själv.
 
Det var så skönt att vara på en plats där jag kunde vara mig själv samt kunde reflektera över olika situationer som har skett under år 2015. Det har varit en extremt tufft period av min liv. 
 
JUlafton var nog en krav på att familjen ska vara tillsammans. Min yngste son William var i Washington, Min mellan son Patrik med sin Sambo Sara var nere i Mauritius och min äldste var tillsammans med Therese och deras gemensamma barn Ralf. Så jag var då ensam, men det var en fantatiskt och vara på en plats där inte ens jag ställde några krav på mig själv. Tiden var min egen. Njöt faktiskt på julafton med hotellets utbud av julbuffé.
 
Samt under vitelse hann jag med båtutflykt, (Såg blåval!) snorkling(Rekommenderas!), shoppning samt träffade en döv kock. Han bjöd mig till deras enkla boende, men han visade mig runt vilka framtidsdrömmar han hade.. Hoppas han nu lyckas nå denna drömmen. :-)
 
Slutet av vitelse träffade jag CFD, Mats Jonsson med sin sambon Karu. 
 
Nyårsafton var jag då på Vasastan, Stockholm och tillbringade en fin nyårsmiddag med några vänner. Själv tyckte jag att det var trevligt att bara vara där och umgås. 
 
Detta har medfört till att jag har återfått mina krafter och syn på år 2015, lämnat denna perioden och går in på nya året 2016. 
 
Det var nog den bästa perioden som jag kunde ge mig själv. Att våga se in i egen själv för att kunna må bra sen. 

RSS 2.0