Framtidsdröm?

Det är svårt det här! I häromveckan var jag på besök hos psykterapeut, där hjälper hon mig att komma fram till bättre position än vad jag har nu idag.. Det har börjat blivit bättre steg för steg nu...
Har fått en "hemläxan" dvs. återkomma nästa gång och berätta om min 5 årsplan... Hum! I början tänkte jag.. Ähh det blir ganska lätt... och nu idag efter några dagar inser jag att jag inte har hittat så BRA 5 årsplan! HRMF!

Sitter och funderar vad man ska skriva/rita om framtida dröm. Dvs vad gör jag om 5 år...

I början funderade jag på ett boende som jag hittar och kommer att stanna där fram till min dödsbädd... Funderade och funderade.. Insåg till sist att jag har några platser som jag vill faktisk bo på... I Sverige? Ja, kanske Dalarna eller i syd Frankrike runt kring Albertville/Chamonix... Eller... Det finns några platser att stanna kvar för livet ut men var?

Däremot känner jag att jag fortfarande arbetar med frågor med funktionsnedsättning runt i världen, där har jag svårt att släppa ifrån! Den har klistrat fast i min hjärtat och vill arbeta med att lyfta fram deras rättigheter, hur gör man? Jo man får antagligen gå in i de viktiga platser som fattar viktiga beslut för funktionsnedsättning runt i världen och där vill jag påverka starkt för att hitta en bra inriktning... Det kommer jag att göra det om 5 år. Frågan är om det finns folk som vågar ta emot mig och arbetar med mig och vi som har i ett mål... Att nå jämlik för alla..

Ytterligare?? Jo att besöka barn och barnbarn så klart!

Sen är jag väl fortfarande snigel? Svar nej, hoppas inte det! Vill gärna kunna dela med någon och ge kärlek, värme och ömhet även kunna utbyta åsikter med respekt för varandra... (Svårt, men får nog försöka!)



RSS 2.0